Δραστηριότητες

Νεες εμπειριεσ

Κοντινοί Προορισμοί

Επισκεφτθείτε εύκολα τις ωραιότερες περιοχές και παραλίες της περιοχής είτε οδικώς είτε με καραβάκι καθώς καθημερινά πραγματοποιούνται μετακινήσεις.

  • Από αρχές Μαΐου έως μέσα Οκτώβρη υπάρχει καθημερινό, θαλάσσιο δρομολόγιο γιαΠαξούς κι Αντίπαξους, μικρά νησάκια εκπληκτικής ομορφιάς.
  • Η Πέρδικα και τα Σύβοτα, σε απόσταση 17 και 25 χλμ. αντίστοιχα, θα σας προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις για το μπάνιο σας με φανταστικές παραλίες όπως το «Καραβοστάσι», η «Αγία Παρασκευή», το «Πραπαμάλι»  και άλλες.
  • Ο ποταμός Αχέροντας, πολύ κοντά στην Πάργα. Οι πηγές και οι εκβολές του στα χωριά«Γλυκή» και «Αμμουδιά» (στα 25 χλμ., περίπου) είναι από τα ομορφότερα φυσικά τοπία της περιοχής.
  •  

Το καλοκαίρι στην Πάργα εκδηλώσεις και δρώμενα που ααξίζει να παρακολουθήσετε αν βρίσκεστε στην περιοχή εκείνες τις ημερομηνίες

Έθιμα και Παραδόσεις

 Κάθε χρόνο στις 15 Αυγούστου γίνεται αναπαράσταση της επιστροφής των Παργινών από την ξενιτιά. Βάρκες στολισμένες φαντασμαγορικά με ενετικά φανάρια, ξεκινώντας από το κάστρο, κινούνται προς το λιμάνι, όπου και τους γίνεται υποδοχή με πλήθος πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών.

  • Ο Δήμος Πάργας οργανώνει κάθε χρόνο, τον Ιούλιο και Αύγουστο, τα «ΠΑΡΓΙΝΑ», όπου, μεταξύ άλλων συμμετέχουν και πολλά ξένα συγκροτήματα.

Κοντά στη Φύση

Επιλέξτε διαφορετικές δραστηριότητες κοντάς στη φύση. Εξερευνήστε με διάφορους τρόπους την φυσική ομρφιά του τόπου μας.

Ποδηλασία

Καταδύσεις

Ψάρεμα

Shopping Basket